2 Aralık 2016 Cuma

Bakırköy Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

Bakırköy Evden Eve Nakliye

Bakırköy Evden Eve Nakliyat ve Taşınma deyince çoğumuzun gözü korkmaktadır. Hatta taşınmayı bu yüzden erteleyip durur çoğu müşterilerimiz. Oysa bizimle irtibata geçtikten sonra sandalyenize oturup kahvenizi yudumlarken bir bakmışsınız ki her şey olmuş bitmiş. Uzman kadromuz ve kaliteli araç gereçlerimizle sizlere en iyi seçenekleri sunuyoruz. Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firması Eşyalarınız zarar görmeyecek şekilde ambalajlanıp raflı ve içleri döşemeli araçlarımıza zarar görmeyecek şekilde yerleştiriyoruz.

Bakırköy Evden Eve Nakliye Firmaları

Bakırköy Evden Eve Nakliyat Eğer eviniz yüksek kattaysa hiç sorun yapmayın. Merdivenlere çarparlar mı? Ya düşerse? Gibi soru işaretleri gelmesin aklınıza. Çünkü ekibimiz Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firması siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için asansörlü araçlarımızla hizmet vermektedir.Bakırköy Evden Eve Nakliyat Evinizin balkonundan veya camından iyice ve özenle sarılmış eşyalarınızı tek tek alıp aracımıza yerleştirmektedir. Asansörlü araç vs. duyunca size pek pahalı gibi gelebilir oysa Bakırköy Evden Eve Nakliyat firmamız siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için her eve ve her cebe uygun fırsatlar sunmaktadır. Bakırköy Evden Eve Nakliye Ekibimiz bu işin eğitimini almış uzman kişilerdir. Her an oluşabilecek kırılma, sökülme gibi kazalar içinde bir tanede marangoz vardır. Siz isteyin biz ruhunuz bile duymadan taşıyalım.

Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firmaları

Bakırköy Evden Eve Nakliyat ile Bakırköy Evden Eve Nakliyat firması olarak Bakırköy ilçesinde hizmet vermekteyiz.Bakırköy evden eve nakliyat ta sektördeki en yeni gelişmelerin takipçisi olan İstanbul Yıldızeli Nakliyat, modern teknolojili araçlarıyla her çeşit taşınma işinde profesyonel ekibiyle taşınmanızı en kolay hale getirmektedir. Bakırköy Evden Eve Nakliyat ile Kaliteli hizmet ve ucuza ev taşımak için Bakırköy Evden Eve Nakliye  firmamız iletişime geçmeniz yeterlidir. Eşyalarınız hepsi 70.000 Tl sigorta kapsamına Sigortalanarak müşterilerimizin hiçbir şekilde mağdur edilmemeleri amaçlanmıştır.Eşyanız fazla olşu gözünüzü korkutmasın.Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firması diğer firmalarda olduğu gibi eşya sınırı bulunmamakta ve her müşterimize aynı kalite standardında hizmet vermekteyiz.Bakırköy’ de sadece merkezde değil semt ve mahallelerinde de eşya taşıma hizmeti vermekteyiz.

Bakırköy Şehirler Arası Evden Eve Nakliyat

Bakırköy Evden Eve Nakliyat Firmamız Taşınma prensipleri aşağıda sıralandıgı Gibidir. Beyaz esyalarınız (buzdolabı, çamasir makinesi, bulaşık makinesi vs) kurutma makineniz, camli vitrinleriniz özenle balonlu naylon ambalajlara sıkıca ambalajlanarak baglanır.Elektronik aletler ilk olarak Kırmızı Patpata sarılıp orta yada büyük boy kolilere yerlestirilerek sabitlenir.Mutfak malzemeleri ve yemek takımı benzeri tabak çanak özel hazırlanmıs tabaklar ve mutfak eşyaları için hava kabarcıklı naylonlara sarılıp koli ve fıçılara dikkatlice yerlestirilir.Mobilyalarınızın demontesi eski evinizde sökülmesi yapıldıktan sonra kırmzı patpat ve battaniyeye sarılır.de-montesi yapılmış mobilyalarınız yeni evinizde istediğiniz yerde montesi usta maragozumuz tarafından yapılmaktadır.Bakırköy evden eve nakliyat olarak Bakırköy halkına teşekkürlerimizi sunarız.Referanslarımız Arasına Sizde katılın.Kalite ve güvenin tesis edilmesinde yıllardır kendimizi yenileyerek yol alıyoruz.Evinizi Değil Evimizi Taşıyoruz Anlayışıyla bakırköy Halkının artık içi rahat . Bakırköy Evden Eve Nakliyat farkıyla Eşyalarınız artık güvende.
0850 840 43 35
0212 909 19 42
0546 419 17 07

Bakırköy Evden Eve Nakliyat

Yildizeli Nakliyat Ltd. Şti. Kurumsal olarak Ev,Ofis Ve Villa eşyalarınızı profesyonel Taşımacılık hizmetlerimizle taşımaya hazırız. Yıldızeli Nakliyat Firmamız 1995 yılından bu yana evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız.. Evden Eve Nakliyat hizmetlerimizin bize vermiş olduğu tecrübe ve ile şu ana kadar verdiğimiz hizmetin sayesinde firmamız Her Geçen gün dahada Büyümektedir.. Evden Eve Nakliyat Hizmetimiz Müsterilerimizle Iletişime Geçtikten Sonra Yıldızeli Nakliyat Tarafından İstendiği Takdirde Ücretsiz Expertiz Gönderilmektedir Experlerimiz Gerekli Incelemeyi Yaptıktan Sonra En Uygun Fiyat Verilir Ve Anlaşıldığı Takdirde Müşteriye Bağlı Olarak Hangi Tarihte Taşılacağına Karar Verilir Ve Daha Sonra: Hizmetlerimiz • Evinizde yer alan tüm eşyalar özel yöntemler ile paketlenir • Kurumsal hizmet verilir. • Müşteri memnuniyet ilkesine bağlı kalınarak hizmet verilir. • Kırılabilecek eşyalarınız özel olarak paketlenir. • Elbise dolabınızdaki eşyalar özel taşıma yöntemi ile taşınır. • Beyaz eşyalarınız çalışır bir halde size teslim edilir. • Yatak odası ve oturma odanız sökülerek taşıma yapılır ve yeni adresinizde tekrar birleştirilerek size teslim edilir. • Tüm eşyalarız sigorta kapsamı içerisinde yer alır. • Garantili hizmet verilir.
Kurumsal Profesyonel Ve İlkeli Hizmet Anlayışı
• Sertifikalı marangoz: Taşınma işlerinin bel kemiğini oluşturan ve işin iyi bir şekilde sonuçlanabilmesine sağlayan en önemli ekip parçası tabi ki marangozdur. Marangozlarımız mobilyalarınızı sökerek taşınacak hale getirerek, paketleyerek gidilen yerde sizin istediğiniz yerlere aynı şekilde kurmaktadır. • Beyaz eşya ve avizeler: Anahtar teslimi bir hizmet için en büyük şartlardan birisi de budur. Sizler için göndermiş olduğumuz elektrik ustası beyaz eşyalarınızı ve avizelerinizi büyük bir titizlikle bağlamaktadır. • Paketleme: Ev taşırken en önemli etkenlerden biridir, paketleme bu işlemin taşınma esnasında oluşabilecek çarpmalardan dolayı ortaya çıkacak hasarları engelleme özelliğine sahip olmalı ve aynı zamanda da temizlik şartlarına da uygun olmalıdır. Özellikle tek sefere mahsus kullandığımız karton kutular ve ambalaj kağıtları ile içiniz çok rahat eşyalarınızı paketlerken bizi izleyebilirsiniz. • Ambalajlama: Bir evin içerisinde çok ağır eşyalardan tutun çok hafif eşyalara kadar ve çok hassas eşyalardan tutun çok sağlam eşyalara kadar her şey özenle ve şartlarına en uygun biçimde ambalajlanıp iyice darbe emici malzemelerle sarılmak zorundadır. Kullandığımız ambalajlama malzemelerine çok güveniyoruz ve aynı zamanda bunları kullanan çalışanlarımıza da çok güveniyoruz. Eşyalarınızı biz ambalajlandıktan sonra hasar alma olasılığı yoktur. • Elbiseler: Elbiselerinizin taşınması için özel tasarlanmış olan mini portatif gardroplarımız sayesinde ütülü kıyafetleriniz kırışmadan taşınsın. • Sigorta:Kurumsal firmamız sizlerin eşyalarını taşırken en büyük güvenceniz YILDIZELİ NAKLİYAT diyerek eşyalarınızı garanti altına almaktadır.
Kaynak:http://www.yildizelinakliyat.com/bakirkoy-evden-eve-nakliyat/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder