25 Mayıs 2015 Pazartesi

bağcılar nakliyat




BAĞCILAR EVDEN EVE NAKLİYAT

bağcılar nakliyat,Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine evden eve nakliyat ve ofisten ofise nakliye hizmetlerini,müşteri memnuniyeti esasına dayanan bir hizmet kalitesi ile uzun yıllardan beri yapmaktadır. 

 Evden Eve Nakliyat sektöründe işini bilen uzman kadromuz , tecrübelerimiz ve iş ahlakımızla müşterilerimize sağladığımız "Sorunsuz Nakliyat" bizim en temel prensibimizi oluşturmaktadır. 

 bağcılar nakliyat,Evden Eve Taşımacılık,Ofis Taşımacılığı,Parça Eşya Taşımacılığı,Depolama Hizmetleri,Askılı Tekstil Taşımacılığı,Piyano Nakliyesi,Fuar ve Stand Malzemeleri Nakliyesi gibi çeşitli hizmet alanlarında profesyonel hizmet anlayışımızı,tecrübelerimizi ve kalitemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız 

Bağcılar Evden Eve Nakliyat da iyi bir taşımacılık için en önemli unsur şüphesiz eşyaların iyi bir şekilde paketlenmesi ve ambalajlanmasıdır. 

Bağcılar Firmamız paketleme ve ambalajlama malzemesi olarak köpüklü naylon, ambalaj kağıtları ve sık aralıklarla değiştirilen battaniyeler kullanılmaktadır. 

 Salon,oturma odası, yemek odası ve yatak odası mobilyasına göre ambalaj malzemesi seçilir ambalajlanır ve demonte-monte işlemi yapılır. 

Tüm kırılacak eşyalarınız firmamız personelince özel ambalaj yapılarak sarılır, özel fıçılara konulup hiç bir şekilde zarar görmeyecek şekilde önlemler alınıp taşınır. bağcılar nakliyat Taşımacılığı ( Söz Verdiğimiz Gibi..)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder