25 Mayıs 2015 Pazartesi

bayrampaşa taşımacılık

BAYRAMPAŞA taşımacılık

 Bayrampaşa Evden eve nakliyat da iyi bir taşımacılık için en önemli unsur şüphesiz eşyaların iyi bir şekilde paketlenmesi ve ambalajlanmasıdır.
 Firmamızca paketleme ve ambalajlama malzemesi olarak köpüklü naylon, ambalaj kağıtları ve sık aralıklarla değiştirilen battaniyeler kullanılmaktadır. 
bayrampa taşımacılık
Salon,oturma odası, yemek odası ve yatak odası mobilyasına göre ambalaj malzemesi seçilir ambalajlanır ve demonte-monte işlemi yapılır. Tüm kırılacak eşyalarınız firmamız personelince özel ambalaj yapılarak sarılır, özel fıçılara konulup hiç bir şekilde zarar görmeyecek şekilde önlemler alınıp taşınır. 

bayrampa taşımacılık

ARACLARIMIZ ÇELİK KASALIDIR VE KADROLU ELEMANLARIMIZ MEVCUTDUR. - 

Bayrampaşa Mobilyanın Sökülüp Takılmasıdır - Mobilyaların demontesi bulundukları yerde yapıldıktan sonra baloncuklu naylon ile ambalajlanır.Demontesi yapılan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilir. -
 Bayrampaşa Paketleme İşlemi - Her eşya kamyona yüklenmeden önce mutlaka paketlenir. Paketleme malzemesi olarak her zaman en çağdaş en iyi sonuç veren malzemeleri seçeriz. Baloncuklu naylon ve oluklu mukavva en gözde malzememizdir. Her paketlemede koli bantlarla paket mutlaka güçlendirilir. 
bayrampa taşımacılık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder